Dagens Favorit

Dagens favorit är det här underbara påslakandet ifrån PIP Home. Påslakanet kom för första gången in i höstas och blev superpopulärt, nu har vi äntligen fått in det igen. Påslakanet är i turkost med fågelmotiv och har supersöta detaljer. Vi har även fått in morgonrockar och handdukar i samma färg och mönster.
Pris 849:-
Påslakanet är turkos-blommigt på baksidan

Dom fina morgonrockarna..

Nyheter ifrån Rice

Nu har det kommit in massa nytt porslin ifrån Danska Rice. Porslinet är handgjort i Toscana och finns i flera olika färger. Den efterlängtade gratängformen har åter kommit in i rosa och turkos. Nytt för denna säsong är den fina turkosa runda pajformen. Allt porslin kan diskas i diskmaskinen och användas i ugn (men används ej i mikron)
Gratängform mellan 299:- gratängform liten 229:- (finns i lila, orange och grön)

Stor salladsskål turkos 399:-

Mellan salladsskål i rosa 299:-

Stor pajform 299:-Skål i två storlekar kostar 99:- och 129:- Plasmuggar med olika mönster 39:-

Erbjudande!

Just nu har vi ett super erbjudande på denna soffa. Vi säljer ut detta exemplar med hela 50% Rabatt.
Soffan är en 2,5 sits och i en fin ljus beige färg. Finns endast i ett exemplar, så det är skynda in och fynda som gäller =)
Pris NU: 6 487:-
Dagens Favorit

Dagens favorit i butiken är detta armband ifrån Hultquist. Armbandet är elastiskt och har otroligt vackra stenar i rosa/lila/brunt. Armbandet kostar 329:-
Anna Keramik

Vi hade Anna Keramik i butiken för ett par år sedan och dom vart oerhört populära. Nu har vi äntligen fått in dessa muggar till butiken igen. Vi har förutom muggarna även fått in stora och små fat samt stora skålar.
Allt porslin är handgjort i Sverige och alla är helt unika.
Priser: Muggar 499:-, små fat 349:-, stort fat 599:- samt stor skål 1099:-


Muggarna finns i tre olika mönster, alla är unika

Koppen med ros mönster finns i vit, rosa, ljusgul och ljusgråstort fat 599:-Inspiration

Nu har det kommit in väldigt mycket nya grejer. Här kommer lite bilder på en del nyheter ifrån butiken.


En massa nya kuddar...

Sittande buddha i trä, finns i två storlekar

Fler nya kuddar

Nya ljuscylindrar/vaser

Nya trä ljustakar

Bokstäver i rostig stål

Ljuslykor med trä detaljer 149:-

Buddha i gjutjärn 599:-
'


Liten buddha i gjutjärn 129:-


Snö

Här kommer lite bilder på den nya vår kollektionen ifrån Snö Of Sweden. Sommarkollektionen kommer även den att dyka upp i butiken väldigt snart, i slutet av april.


Halsband med klöver 399:- för det långa och 299:- för det korta
Örhängen 299:Armband med hjärt- klöver- och blandande berlocker kostar 149:-Långt halsband med färgade stenar 399:-

Rea Smycken

Det pågår just nu en super rea på alla vinterns fina smycken ifrån snö of sweden och Hultqvist. Vi har sänkt samtliga rea smycken med 50%, så skynda in och fynda!


Ett exempel är Dessa smycken ifrån hultquist är nu på Rea

Det här halsbanden kostar just nu 145:-

Dagens Favorit

Dagens Favorit ät detta underbara armband ifrån Hultquist. Armbandet är i läder och har små silver dekorationer. Armbandet finns i färgerna svart och nude och är ställbart. Pris 239:-


Dagens Favorit

Dagens favorit är dessa två undebara tavlor ifrån Kitsch. Den ena tavlan är turkos och har fina glitterdetaljer och har budskapet LOVE. Den rosa har en fin fågel och texten "you are a rare bird".
Pris 599:-
Nyhet!

Vi har fått in en superfin sändning ifrån Miljögården, bland annat denna tavla som finns med två olika motiv.
Pris 799:-


Nya Ramar

Vi har fått in flera fina ramar till butiken under våren, här kommer två av våra favoriter ifrån Sia och Lisbeth Dahl.


Lisbeth Dahl ram liten 119:- stor 149:-Sia ram 159:-


Nya Glasögon

Nu har vårens nya glasögon ifrån Thorbergs kommit in  till butiken. Vi har fått in turkosa glasögon som är helt nya för iår och även våra storsäljare rosa och nude i en ny modell. Pris 279:- och då ingår ett jättefint och praktiskt glasögon fodral. Styrkorna finns som vanligt i 1, 1,5, 2, 2,5, och i 3.
Dagens favorit

Nu har äntligen våra undebara doftpåsar kommit in i hela 13 st nya vårdofter. Våra favoriter är "Laundry Line" och "cherry blossom". Dessa påsar är perfekt att ha i rummet, bilen, garderoben, badrummet och varför inte i dammsugaren (så sprids doften över hela huset när du dammsuger)


Green Gate

Här kommer lite bilder på det underbara porslinet vi precis har fått in ifrån Green Gate..


Ny modell på latte mugg i underbart turkosa mönster pris 129:-

Den klassiska green gate muggen har kommit i 7 nya mönster

Ännu en nyhet är den lite mindre cappuchino/espresso muggen

Green Gates äggkopp blev en storsäljare förra sommaren, nu i två nya mönster

Kökshandduk finns i två mönster. Pris 69:-

Voluspa

Nu har äntligen dom underbara Voluspa doftljusen kommit in till butiken! Voluspa är kända för att ha dom finaste doftljusen i bästa kvalitet. Vi har tre olika modeller på ljusen och ett flertal olika dofter.
Den lite mindre burken kostar 249:- och den stora samt den höga i keramik förpackning kostar 399:-

"Voluspas doftljus brinner i 110 timmar. Voluspaljusen är inspirerade av gamla traditioner som har gått i arv från Europas klassiska ljusstöpare. Varje voluspaljus stöps för hand med traditionell teknik, och moderna metoder ger ljuset dess rena och klara låga.
Voluspas vaxblandning består av samma dyra och högraffinerade paraffinvaxer som används för att göra läppglans och krämbaserad kosmetika.
Den smörlika och mjuka strukturen gör att doften koncentreras och bidrar till att ljuset brinner med jämn och stadig låga.
                                                                                                                                                                                                                                 Voluspas doftljus  har generösa dofter. De är fylliga, unika och sensuella, och de olika doftlagren avslöjas allteftersom ljuset brinner. Tack vare mångårig erfarenhet av doftkomponenter och naturliga eteriska oljor kan voluspas produktutvecklare skapa kreativa dofter som räcker ovanligt länge. Varje ljus består av flera lager överraskande diskreta noter som varsamt blommar ut medan ljuset brinner.

Förpackningen
Voluspa anses i dag vara en av marknadens absolut mest förstklassiga ljusprodukter. Det beror till stor del på att vi ägnar full uppmärksamhet åt hur våra vackra handgjorda ljus förpackas. För voluspa handlar det helt enkelt om en passion.

Varje förpackning har ett livfullt och dekorativt mönster, som genomgående används för hela produkten, ända ned till etiketten i botten på ljusen. de små extra detaljerna, till exempel att de flesta ljus har lock, ger den där lilla extra känslan av lyx och överlägset hantverk.

Voluspas tänkesätt
Upplevelser skapar minnen, och när upplevelserna åtföljs av dofter kan minnena bli väldigt starka. att uppväcka känslor är ett viktigt kännetecken på en framgångsrik doft. Voluspa presenterar sina framgångsrika dofter med hjälp av en elegant och sofistikerad design som ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Njut av skillnaden med Voluspa."


Doften chrisp champagne finns i två olika modeller och har superfin förpackning

Doften tuberosa de notte finns i dessa tre modeller

Superfin förpackning även på denna..

Doften Gardenia Colonia finns i tre modellerDofterna Saijo Persimmon, Suede Blanc samt Laguna. Saijo Persimmon är en favorit!
Vi har även doften pink grepefruit som har en fin ljus rosa förpackning.


Dagens Favorit

Dagens Favorit i butiken är dom här halsbanden ifrån Snö of Sweden. Finns som synes i färgerna grön, lila och klar. Kedjan är 42cm och kostar 299:-
Hultquist

Här kommer lite bildfrossa på några nya hultquist smycken som kom in till butiken för någon vecka sedan. Priser ligger på mellan 99:- till 449:-
Stor ring 249:- Liten ring med turkoser 259:-

Underbara armband med swarovski kristaller 349:-Dagens favorit

Dagens favorit är dessa underbara armband ifrån Hultquist! Finns i färgerna ljus rosa och turkos. Detta är en av hultquists mest sålda armband och finns med i olika nya färger i varje kollektion, dessa två färger är mina favoriter hittills. Pris 329:-


Nyheter Pappelina

Nu har vi fått in en efterlängtad leverans med vårens fina pappelina mattor.
Som vanligt kan ni göra egna kundbeställningar på alla mattor i pappelinas sortiment.
Leverans tiden är då 4-5 veckor. För alla mattor, titta på www.pappelina.se


RSS 2.0