Voluspa

Nu har äntligen dom underbara Voluspa doftljusen kommit in till butiken! Voluspa är kända för att ha dom finaste doftljusen i bästa kvalitet. Vi har tre olika modeller på ljusen och ett flertal olika dofter.
Den lite mindre burken kostar 249:- och den stora samt den höga i keramik förpackning kostar 399:-

"Voluspas doftljus brinner i 110 timmar. Voluspaljusen är inspirerade av gamla traditioner som har gått i arv från Europas klassiska ljusstöpare. Varje voluspaljus stöps för hand med traditionell teknik, och moderna metoder ger ljuset dess rena och klara låga.
Voluspas vaxblandning består av samma dyra och högraffinerade paraffinvaxer som används för att göra läppglans och krämbaserad kosmetika.
Den smörlika och mjuka strukturen gör att doften koncentreras och bidrar till att ljuset brinner med jämn och stadig låga.
                                                                                                                                                                                                                                 Voluspas doftljus  har generösa dofter. De är fylliga, unika och sensuella, och de olika doftlagren avslöjas allteftersom ljuset brinner. Tack vare mångårig erfarenhet av doftkomponenter och naturliga eteriska oljor kan voluspas produktutvecklare skapa kreativa dofter som räcker ovanligt länge. Varje ljus består av flera lager överraskande diskreta noter som varsamt blommar ut medan ljuset brinner.

Förpackningen
Voluspa anses i dag vara en av marknadens absolut mest förstklassiga ljusprodukter. Det beror till stor del på att vi ägnar full uppmärksamhet åt hur våra vackra handgjorda ljus förpackas. För voluspa handlar det helt enkelt om en passion.

Varje förpackning har ett livfullt och dekorativt mönster, som genomgående används för hela produkten, ända ned till etiketten i botten på ljusen. de små extra detaljerna, till exempel att de flesta ljus har lock, ger den där lilla extra känslan av lyx och överlägset hantverk.

Voluspas tänkesätt
Upplevelser skapar minnen, och när upplevelserna åtföljs av dofter kan minnena bli väldigt starka. att uppväcka känslor är ett viktigt kännetecken på en framgångsrik doft. Voluspa presenterar sina framgångsrika dofter med hjälp av en elegant och sofistikerad design som ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Njut av skillnaden med Voluspa."


Doften chrisp champagne finns i två olika modeller och har superfin förpackning

Doften tuberosa de notte finns i dessa tre modeller

Superfin förpackning även på denna..

Doften Gardenia Colonia finns i tre modeller



Dofterna Saijo Persimmon, Suede Blanc samt Laguna. Saijo Persimmon är en favorit!
Vi har även doften pink grepefruit som har en fin ljus rosa förpackning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0